CIUBAR APA SARATA

Recomandari in folosirea Ciubarului cu  apa sarata!!

 Pentru cei suferinzi de reumatism indiferent ca este in stadiu incipient sau avansat, baile de sare amelioreaza inflamatiile la nivelul structurii articulatiilor, cartilajelor, tendoanelor si ligamentelor

Apa sarata faciliteaza transportul cu subtante nutrtive spre locul problema, ameliorand mult si chiar facand reversul degradarii elementelor care compun tesutul afectat. Dupa o sedinta petrecuta intr-un ciubar din lemn cu apa calda vei observa o mobilitate sporita la nivelul incheieturilor fara provocarea durerii.

Baile in  ciubar din lemn cu apa sarata, au ca rezultat inlaturarea disconfortului muscular in cel mai scurt timp posibil iar sedintele repetate hranesc cu mineralele necesare fibrele musculare, acestea revenind la structura normala. Acest obicei este des intalnit la sportivii de mare performanata cat si la persoanele care au fost identificate cu distorsionari ale posturii sau stari posttraumatice, obicei care a imbunatatit atat performanta atletilor cat si a persoanelor cu aceste afectiuni.

La fel ca celelalte probleme de sanatate si bolile ginecologice pot fi tratate cu ajutorul  baii de sare.

Enumeram diverse afectiuni care pot fi vindecate prin bai generale: inflamatii cronice ale uterului si organelor anexe, sterilitate primara si secundara, hipoplazii uterine, nevralgii pelviene, tulburari menstruale sau sechele postoperatorii.

Recomandam sedinte frecvente si de asemenea, adaptarea unei alimentatii corespunzatoare pentru rezultate optime.