ISTORIC. DESPRE NOI

Ideea infiintarii „Clubului Sportiv Delmadi” a venit din dorinta de a sprijinii talentele sportive din judetul Neamt. De altfel, începând cu 2014, Clubul Sportiv Delmadi este afiliat la Federatia Romana de Natatie, putând înscrie sportivi în competițiile naționale și internaționale.

„Club Sportiv Delmadi” a luat fiinţă în luna noiembrie, anul 2012, la iniţiativa lui Zaharia Adrian, Zaharia Marinela si Timofte Ciprian. De asemenea, membrii fondatori ai acestui Club au deosebita onoare de a o avea alături pe profesor antrenor Sanda Stefanescu, de la clubul sportiv Municipal Bacau, renumită pentru promovarea sportivilor în loturile nationale, în calitate de Membru de Onoare!

CE NE DORIM ?

Iniţiativa înfiinţării acestui club, a fost aceea de a crea în Piatra Neamt, un club care sa sustina interesele si talentele sportivilor la nivel de copii şi tineret.

Promovarea intereselor Clubului Delmadi, prin:

  • Înscrierea şi participarea în competiţii sportive oficiale sau amicale la nivel local, naţional şi internaţional,
  • Organizarea de activităţi sportive demonstrative, menite a atrage copiii şi adulţii către sportul de masă sau de performanţă: (concursuri, cupe etc), încurajarea sportului de masă.
  • Înfiinţarea de secţii sportive pe ramură de sport, precum şi afilierea şi conlucrarea cu Federaţii Sportive Naţionale şi Internaţionale, Asociaţii Sportive Judeţene, Cluburi Sportive din ţară şi străinătate, Instituţii administrative, Mass-Media şi alte instituţii publice şi private, româneşti sau internaţionale etc.
  • Promovarea sportului, indiferent de vârstă.

La ora actuală în România, se deschid noi şi noi cluburi de înot având loc o adevărată ,,revoluţie’’ în lumea inotului – copiii, tinerii şi nu numai, realizând care este frumuseţea si nobleţea acestui sport complex, ideal pentru orice varsta; Specialistii il recomanda pentru ca imbunatateste conditia fizica si lucreaza toti muschii.