Pentru a susține sportivii dar și alte proiecte ale Asociației redirecţionează 2% din impozit Clubului Sportiv Delmadi

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizică, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală doreşte (club, asociaţie, fundaţie etc.). Practic în acest fel dvs. transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuit o parte din impozitul dvs. pe venit.

Atenţie, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este o parte a bugetului de stat care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către entitatea dorită de acesta! Dacă doriţi ca, prin direcţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-aţi plătit statului pentru salariile din anul 2017, să sprijiniţi activitatea Clubului Sportiv Delmadi, completaţi şi transmiteţi, până la data de 15 mai 2017, doar unul din cele doua documente de mai jos, în funcţie de situaţia în care vă încadraţi:

A) DACĂ AVEŢI DOAR VENITURI DIN SALARII: Descărcaţi de aici Declaratia 230 şi completaţi, citind cu atenţie instrucţiunile de complectare de la final. Anul la care se face referire în declaraţie este 2015, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2015, conform fişei fiscale.
Nu vă faceţi probleme dacă nu cunoaşteţi suma corespunzătoare a 2% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Puteţi lăsa căsuţa necompletată.